fbpx

Njoftim

Njoftohen studentet e vitit te dyte, Fakulteti Juridik, se provimi ne lenden Konsumi dhe e drejta e konsumatoreve do te mbahet te henen me daten 20.04.2015, ora 10:00.

 

Translate »