fbpx
Njoftim
Njoftohen studentet e vitit te pare te Fakultetit Juridik se konsultimet ne lenden Gjuhe Angleze I dhe Gjuhe Angleze II do te mbahen diten e hene, me date 27.11.2017, nga ora 10:00, Amfiteatri 1.
Halil Asllani
Translate »