fbpx
Njoftim

Njoftohen te gjithë studentët e studimeve master drejtimi Kontabilitet dhe Financa qe ligjërata ne lenden E Drejta e EU-së  nga Prof. Ass. Dr Sabiha Shala do te mbahet nesër (e marte) me 14/11/2017 nga ora 14:20 ne fakultetin Juridik, sallën e Gjykatores.

Translate »