fbpx

NJOFTIM

Njoftohen studentët e Fakultetit Juridik se ligjëratat nga lëndët Klinika Juridike Civile dhe E Drejta Procedurale Civile, që janë paraparë nesër me dt. 21.10.2017, nuk do të mbahen, të njëtat do të zevëndësohen javen e ardhëshme.

Translate »