fbpx

NJOFTIM

Njoftohen studentet e vitit te II se ligjërata e lendes “E drejta penale” mbahet sipas orarit te paraparë, të mërkurën nga ora 9 (Grupi I.), dhe Grupi II, nga ora 12.

Translate »