fbpx

1.Menaxhimi I Avancuar Strategjik,
2.Menaxhimi i Avancuar i projekteve,
3.Ekonomia nderrkombetare dhe
4. Org. Ndermarrjes

Konsultimet mbahen neser nga ora 10.00
——————————————————-
Prof. Ass. Dr. Ibrahim Krasniqi,

Translate »