fbpx

Njoftohen studentët e  Fakultetit Juridik se konsultimet rreth rezultateve të publikuara për provimet e mbajtura nga lëndët  “Organizatat Ndërkombëtare”  dhe “E drejta Ndërkombëtare Pubike” do të mbahen ditën e merkurë (04.10.2017) në ora 15:40, në Sallen nr.1 të Fakultetin Juridik.

Translate »