fbpx
Njoftim
Njoftohen studentët e vitit të tretë se provimi nga lënda: E Drejta e Unionit Evropian shtyhet për datën: 26.09.2017, 15.00h, amfiteatri nr.2.
Sqarim:
Shtyerja e dates se mbajtje se provimit behet me kerkese te studenteve dhe me pelqimin e profesorit te lendes.
Translate »