fbpx

Njoftojmë studentët e Fakultetit të Agrobiznesit se Orarin e provimeve për afatin e Prillit mund ta gjejnë në lidhëzen e mëposhtme  dhe për çdo kërkesë apo ankesë duhet të lajmërohen në administratë. Paraqitja e provimeve dillon prej datës 10.04.2015 deri 15.04.2015. Provimet do të mbahen prej datës 17.04.2015 deri 30.04.2015
Prof. Ass.Dr. Bakir Kelmendi

Orari i provimeve Prill 2015

Translate »