fbpx

Njoftim

Njoftohen studentët e nivelit Master (KF dhe AB) se konsultimet për provimet e mbajtura, në lëndet Ndërmarresia (AB), Menaxhimi i Institucioneve Financiare (KF) dhe Menaxhimi i Riskut Financiar, do të mbahen me datë 14.07.2017 sipas ketij orari:

1. Ndërmarresia – ora 13.00 Objekti A
2. Menaxhimi i Institucioneve Financiare – ora 13.30, Objekti A
3. Menaxhimi i Riskut Financiar – ora 14.00, Objekti A

Translate »