fbpx

Njoftim
Njoftohen studentet e Fakultetit Juridik, niveli master, drejtimi Juridik –Penal, se konsultimet nga lenda „E drejta penale e krahasuar“ dhe „Krimi i organizuar transicional“, do te mbahen te marten me 04.07.2017 nga ora 12-

Translate »