fbpx

Njoftim
Njoftohen studentet e fakultetit te Agrobiznesit , drejtimet, TU,TPB dhe AA se pjesa teorike e provimeve ne lenden e biologjise dhe zoologjise, te prof.Dr.Linda Grapci Kotori mbahen me 07.07.17 ne 09h.

Translate »