fbpx
Njoftim
Njoftohen studentet e Fakultetit te Agrobiznesit , drejtimet TPB dhe TU se pjesa teorike e provimeve ne lendet e biologjise dhe  zoologjise te prof.Dr.Linda Grapci Kotori mbahen me 04.07.17 ne 15h.
Please follow and like us: