fbpx

“Njoftojmë studentët e vitit të tret, drejtimi KF dhe AB se konsultimet dhe rezultatet tek lënda “Mjedisi i Biznesit” do mbahen me daten 30.06.2016 (E Premte) duke filluar nga ora 10:00. “

Translate »