fbpx
Lajmerohen studentet e vitit te dyte departamenti Kontabilitet dhe financa grupi B, se konsultimet ne lenden Bazat e marketingut do te mbahen me date 29.06.2017 dite e enjte duke filluar nga ora 10.00.
Me respekt
Jahja Lataj

 

Translate »