fbpx

Rezultatet përfundimtare ne lenden Organizimi Industrial, vlerësimi i përgjithshem nga testi I, II dhe provimi, dhe nje kontribut shtese i inkorporuar per interaktivetet. Konsultimet do te mbahen ditën e enjte me 22.06.2017 ne ora 13:45″

Translate »