fbpx
Njoftohen studentet e vitit të dytë, drejtimi AB se provimi në lënden Ekonomia e EU-së dhe Kosova i paraparë të mbahet me daten 24.06.2017 do të mbahet me datën 23.06.2017 nga ora 13:00.
Prof.Dr. Muhamet Sadiku.
Translate »