fbpx

Lajmrohen studentët e departamentit Administrim Biznesi, viti i dytë (niveli bachelor) se konsultimet në lënden Tregjet dhe Institucionet Financiare – Prof. Dr. Ibish Mazreku, MSc. Fisnik Morina, do të mbahen me datë 01.06.2017, ora 14.00.

Translate »