fbpx

-Njoftohen studentët e Vitit I Departamenti Kontabilitet dhe Financa se ushtrimet e humbura në lëndën “Bazat e kontabilitetit” te MSc. Albina Selmanaj do të zëvendësohen të mërkurën me datë 24.05.2017 prej orës 13:20 në Kabinetin e Informatikës.

Translate »