fbpx

Njoftohen studentet e vitit të tretë bachelor – Fakulteti i Biznesit (KF), në lëndën Analiza e Gjendjes Financiare tek MSc. Blerand Kadrijaj, ligjeratat do të shtyhen për nesër me datën 13 Maj, 2017 (ditën e shtunë).

Ligjeratat dhe ushtrimet do të mbahen në sallën B2 nga ora 10:40 deri 14:40.

Translate »