fbpx
Njoftohen studentët e Departamentit KF Viti I – Gr V dhe VI se ushtrimet në lëndën: “Bazat e kontabilitetit” te MSc. Albina Selmanaj nuk do të mbahen ditën e premtë (12.05.2017) kurse për orarin e zëvendësimit do të njoftohen me kohë.
Translate »