Njoftohen studentët e vitit të parë të nivelit master, departamenti Kontabilitet dhe Financa, se ushtrimet e humbura për shkak të festës në lënden Menaxhimi i Riskut Financiar – MSc. Fisnik Morina do të zëvendësohen ditën e shtunë, me datë 13.05.2017, ora 14.00-16.00.

Please follow and like us: