fbpx

” Njoftim

Njoftohen studentët e Fakultetit Juridik se ligjeratat nga lënda ” E Drejta Ndërkombëtare për tē Drejtat e Njeriut” do të mbahen ditën e Premte ( 12.05.2017) për shkak të festës se ditës 9 maj.  Grupi i parë: 13:00-14:30 dhe Grupi i dytë: 14:30-16:00, në Amfiteatrin 2

Translate »