fbpx

Njoftim

Në kuadër të kampanjes nacionale të Qeverisë së Kosovës- Ministria e Administratës Publike dhe Zyres së Rinisë Evropiane në Kosovë ” Rinia në Administratë-Fuqi për të ardhmen” , Presidenti i Rinisë z.Avdullah Hasani do të takoj studentët e Universitetit të Pejës, konkretisht të fakultetit të Biznesit.

Në këtë ligjeratë do të bisedohet për Reformen e Administratës Publike me gjeneraten e re si dhe me organizmin e Konventes së Rinisë ku do të miratohet Rezoluta ”Evropianët e rinj”

Ligjerata në fjal do të mbahet neser me daten 04.05.2017, nga ora 11:20 në sallen B1 në objektin e Fakultetit të Biznesit .

Translate »