fbpx
Njoftim
Njoftohen studentët e vitit të dytë dhe vitit të katertë se notat nga lëndët: E drjeta civile, E drejta familjare dhe trashegimore, E drejta e procedures civile, Klinika juridike civile dhe Klinika juridike nga e drejta familjare dhe trashegimore janë vendosur ne SEMS.
Konsultimet mbahen ditën e shtunë me datën 22 prill 2017, në orën 11:30, ne amf. 2.
Translate »