fbpx

Njoftim

Njoftohen studentët e vitit të parë, departamenti MTH (Grupi 4 dhe 5), se ushtrimet e humbura për shkak të festave (dates 10 prill dhe 17 prill), në lënden e Informatikes – MSc. Fisnik Morina do të zëvendesohen ditën e mërkure në datat 19 prill dhe 26 prill 2017, duke filluar prej ores 08.00-10.40.
Translate »