fbpx
Njoftohen studentet e nivelit bachelor se konsultimet në lëndët “Ekonomia e EU – së dhe Kosva “Ekonomia monetare” dhe “Politikat ekonomike”   do të  mbahen me datën 14.04.2017, në ora 14:00.
Prof.Asoc.Dr. Muhamet Sadiku
Translate »