fbpx
Njoftim
Njoftohen studentet e vitit te pare dhe vitit te katert te Fakultetit Juridik,
 se provimet nga lendet retorika dhe shprehjet juridike dhe E drejta sociale,
do te mbahen si me poshte.
1. Retorika dhe shprehjet juridike 11.04.2017,ora 11,00, A/2.
 2. Edrejta sociale,                      11.04.2017,ora 11,00, A/2.
Prof.Ass.Dr. Avdullah Robaj
Translate »