fbpx

Njoftohen Studentët e nivelit bachelor te fakultetit te Agrobiznesit te drejtimit TPB dhe A&A qe provimet e datës 6 prill 2017 te Prof. Ass. Dr. Ilir Morina te shtyhen për datën 13 prill nga ora 12:00

Translate »