fbpx

Njoftim

 

Njoftohen studentet e vitit te pare te Fakultetit Juridik per ndryshimin e orarit te  mbajtjes  te  testit I  nga lenda Teoria dhe Praktika Parlamentare.

Testi  do te   mbahet  diten e Hene (10.04.2013) sipas orarit dhe grupeve:

  1. Grupi i pare – 10:00
  2. Grupi i dyte  – 12:00
Translate »