fbpx
Njoftohen studentët e nivelit master që vendimet e temave nga Kolegjiumi i 18-të dhe 19-të mundë të i marrin në Bibliotekën e Fakultetit të Biznesit, çdo ditë duke filluar nga ora 10.00.
Translate »