fbpx

Njoftohen studentet e studimeve master,programi studimor Administrim biznesi se ligjeratat ne lendet

Marketingu për menaxherë do te mbahen diten e premte në ora 14 me prof.Dr.Raman Ismaili dhe
Menaxhimi financiar i avansuar ,ligjeratat do te mbahen me 10.03.2017 prej ora 17
me Prof.Etem Iseni .
Translate »