fbpx

Njoftohen studentët e vitit të dytë të Fakultetit Juridik se ligjerata nga lënda ”Organizatat Ndërkombëtare” e paraparë të mbahet ditën e merkurë (08.03.2017) shtyhet për ditën e premte (10.03.2017) duke fillu nga ora 10:00-12:00 në Amfiteatrin nr. 2.  Ky ndryshim ndodh për shkak të aktivitetit që organizohet me rastin e festës së 8 Marsit dhe vlenë vetëm për këtë javë.”

Translate »