fbpx

Njoftohen studentet e Fak. te Biznesit, Dep. AB, viti i trete se konsultimet dhe pershkrimi i notave nga lenda Shkathtesite e Komunikimeve do te mbahen te ejten me dt.23.02.2017 nga ora 11,300.

Me respekt Haki Shatri
Translate »