fbpx

Njoftohen studentet e nivelit bachelor se konsultimet në lëndët “Ekonomia monetare” dhe “Politika monetare kreditore”  të parapara të mbahen me datën 20.02.2017,shtyhen për datën 24.02.2017 nga ora 15:00.

Prof.Dr. Muhamet Sadiku

Translate »