fbpx

Njoftohen studentet e nivelit master se konsultimet në lëndët “Politikat ekonomike të BE-së” dhe Organizimi i procesit të trajnimit dhe mësimdhënia”  të parapara të mbahen me datën 20.02.2017,shtyhen për datën 24.02.2017 nga ora 15:00.

Prof. Dr. Muhamet Sadiku

Translate »