fbpx
Njoftohen studentët e vitit të tretë, departamenti: KF (Programi i Vjetër), se provimi në lënden Institucionet financiare dhe tregu – Prof. Asoc. Dr. Ibish Mazreku, do të mbahet me datë: 08.02.2017, ne ora 16.00.
Translate »