fbpx
Të lutem publikoje këtë njoftim
Njoftohen studentët e vitit të dytë, departamenti: Kontabilitet dhe Financa, se konsultimet në lënden Ekonomia e EU -së dhe Kosova – Prof. Asoc.Dr. Muhamet Sadiku, do të mbahen me datë 10.02.2017, në ora 15:00.
Translate »