fbpx

Njoftohen studentët e vitit të tretë, departamenti: Kontabilitet dhe Financa, se konsultimet në lënden Kontabiliteti Financiar i Avancuar – Prof. Dr. Rrustem Asllanaj – MSc. Fisnik Morina, do të mbahen me datë 06.02.2017, ne ora 10.00, kabineti nr.6.

Translate »