Njoftim

Njoftohen studentet e drejtimeve TPB dhe AA, se pjesa teorike e provimit ne lenden e Botanikes , te prof.Dr.Fadil Millaku, mbahet me date 10.02.17 ne 14h.

Please follow and like us: