Nënshkruhet marrëveshje bashkëpunimi në mes të Universitetit “Haxhi Zeka” dhe Universitetit të Zenicës

Nënshkruhet marrëveshje bashkëpunimi në mes të Universitetit “Haxhi Zeka” dhe Universitetit të Zenicës

Sot, u nënshkrua marrëveshje bashkëpunimi në mes të Universitetit “Haxhi Zeka” në Pejë dhe Universitetit të Zenicës nga Bosnjë Hercegovina. Kjo marrëveshje realizohet me qëllim të rritjes së cilësisë dhe mundëson shkëmbim të stafit akademik dhe studentëve, veçanërisht për komunitetin boshnjak që studiojnë në UHZ.

Please follow and like us:

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike.