fbpx
Mundësi trajnimi për studentë

Njoftohen studentët e Fakultetit Juridik se me datën 11-12 mars, Local Democracy Agency of Kosovo do të mbaj një punëtori dy ditore në Qendrën Rinore Peja.
Gjatë punëtorisë do trajtohen temat si të drejtat e njeriut, e drejta e punës, të rinjtë dhe bashkimi Evropian.
Numri i pjesëmarrësve është i limituar, prandaj ju lutem, konfirmojeni pjesëmarrjen tuaj në këtë e-mail: qzhk@unhz.eu.

Please follow and like us:
ShqipBosanskiEnglish