fbpx
Konferenca e II-të e Rektorëve të Universiteteve Shqiptare

Konferenca e II-të e Rektorëve të Universiteteve Shqiptare

Rektori i Universitetit “Haxhi Zeka” në Pejë, Prof.Dr. Fadil Millaku, dhe Prorektorët Prof.Asoc.Dr. Sabiha Shala dhe Prof.Asoc.Dr. Ibish Mazreku, ishin pjesë e Konferencës së II-të të Rektorëve të Universiteteve Shqiptare e cila u mbajt në Korçë, me 6 dhe 7 mars.
Tema e konferencës ishte “Universitetet Shqiptare përballë sfidave të Hapësirës Evropiane të Arsimit të Lartë”, kurse nikoqir i saj ishte Universiteti i Korçës “Fan S. Noli”.
Në këtë konferencë përveç rektorëve të Universiteteve Shqiptare, pjesë morën edhe zv. Ministrat e Arsimit të të dyja qeverive, asaj të Kosovës dhe Shqipërisë.

Translate »