fbpx

Mehanxhimi i Projekteve – Njoftim

Njoftoheni per detajet lidhur me Projektin qe duhet te pergatisni per lenden Menaxhimi i Projekteve, me Prof. Ass. Dr. Ibrahim Krasniqi.Projekti vleresohet me 50 pike, nga 100 pike totale te lendes.
Bsahkengjitur mund te gjeni manualin se si te pergatitet Projekti dhe listen me tema per secilin grup.Afati i fundit per dorezimin e projektit eshte 10 janar 2021.
Te gjitha oret e ushtrimeve do te shfrytezohen per te punuar ne projekt duke pasur per baze manualin e bashkenjgitur.
Gjithashtu, luteni qe te percjellni njoftimet e lendes ne SEMS; cdo material dhe njoftim do te publikohet aty nga Profesori.

Manuali i Projektit

Lista e grupeve dhe vleresimi javor

Translate »