fbpx
Me rastin e 7 Marsit

Me rastin e 7 Marsit

Ditës së Mësuesit, Universiteti “Haxhi Zeka” uron të gjithë mësuesit, arsimtarët, profesorët e pedagogët. Në këtë ditë të veçantë kujtojmë me mirënjohje mësuesit dhe pedagogët që me sakrificë në kohëra të vështira u përpoqën të na edukojnë me ndershmëri dhe përkushtim.

Translate »