fbpx

Mbajtja kolokviumit te dyte ne Informatike – KF

Mbajtja kolokviumit te dyte ne Informatike -Kontabilitet dhe financa

Kolokviumi i dytë mbahet më 25.05.2016 në Sallen A1 sipas orarit në vijim:

Grupet

Translate »