fbpx
Mbajtja e rastit të similuar gjyqësor

Mbajtja e rastit të similuar gjyqësor

Sot në Fakulteitn Juridik të Univeristetit ‘’Haxhi Zeka’’ u mbajt rasti i simulimit gjyqësor në një çështje penale. Me këtë rast studentët për së afërmi paten mundësi të shofin një rast gjykimi në një çështje penale. Rasti ishte përgatitur nga  profesoret dhe studentët e Fakultetit Juridik. Prezantimi i rastit të simuluar u bë nga vetë studentët e Fakultetit Juridik.  Universiteti falenderon profesoret dhe studentët për përkushtimin e tyre që të rritet cilësia e mësimit dhe zhvillimi i njohurive praktike në Universitet.

 

Translate »