fbpx
Mbajtja e provimit pranues – Baçelor

Mbajtja e provimit pranues – Baçelor

Me datë 02 tetor 2020, gjatë mbajtjes së provimit pranues për kandidatët për student të rinj të UHZ-së për vitin akademik 2020/2021 në nivelin bachelor, Rektori i Universitetit Haxhi Zeka në Pejë, Prof. Dr. Fadil Millaku, ka zhvilluar vizitë në të gjitha njësit akademike, duke ju uruar suksese kandidatëve dhe rezultate sa më të mira. Njëkohësisht, theksoj se sfidat e reja që janë shfaqur këtë vit të ri akademik nga pandemia COVID-19, tejkalohen nga disiplina e përbashkët duke respektuar masat e rekomanduara nga IKSHPK.

[Best_Wordpress_Gallery id=”227″ gal_title=”Mbajtja e provimit pranues – Baçelor 2020″]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »