fbpx
Mbahet takim me bartësit e programeve në Fakultetin e Biznesit: Baseline Assessment: Integrated Data Analysis Cours

Mbahet takim me bartësit e programeve në Fakultetin e Biznesit: Baseline Assessment: Integrated Data Analysis Cours

U mbajt takimi për “vlerësim bazë” në kuadër të projektit “Transformimi digjital: Integrimi i Analizës së të Dhënave në kurrikulën e Universitetit të Pejës dhe Prishtinës”. Takimi u vlerësua si shumë i suksesshëm. Dekani dhe bartësit e programit shprehën mirënjohje për inovacionin dhe digjitalizimin e kurrikulës. Njëkohësisht, shprehën falënderim për Ambasadën Amerikane dhe KUSA për mbështetjen dhe kontributin në zhvillimin e arsimit të lartë në Kosovë.

Translate »