fbpx
Master class e organizuar nga Fakulteti i arteve

Master class e organizuar nga Fakulteti i arteve

Master class e organizuar nga Fakulteti i arteve
Prof. Dardan Gjinolli në bashkëpunim me Menaxhmentin e Fakultetit të arteve , organizoi mini koncert dhe një masterklas  për studentët e programit artistik – Saksofon me Vitaly Vatulya nga Rusia  një ndër saksofonistët më të njohur botëror.
Kjo ligjeratë mundësoi shkëmbimin e përvojave të ndryshme të punës pedagogjike dhe artistike për formimin e kuadrave të reja, me diapazon më të gjërë, si në njohuri ashtu dhe në praktikë.
Translate »